Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Ξενοδοχείο Walt Disney στην Αμερική.....



Η Walt Disney World αναμένεται να ξεκινήσει την κατασκευή του πρώτου νέου της ξενοδοχείου των τελευταίων επτά ετών, ένα θέρετρο 2.000 δωματίων που θα ανοίξει το 2012 στο Ορλάντο.
Το Art of Animation Resort θα έχει 1.120 σουίτες με δωμάτια για έως έξι άτομα και ακόμη 864 παραδοσιακά δωμάτια με σχεδιασμό με θέμα τέσσερα από τις πιο δημοφιλή κινούμενα σχέδια της εταιρείας: Η Μικρή Γοργόνα, Lion King, Ψάχνοντας το Νέμο και Αυτοκίνητα.
Οι επισκέπτες θα πίνουν καφέ στην αυλή τους μαζί με το Βάχλια Τρίτωνα από τη Μικρή Γοργόνα, και θα κοιμούνται σε δωμάτια με χρώματα βγαλμένα από παραμύθια. Για την κατασκευή του ξενοδοχείου οι σχεδιαστές ζήτησαν τη συμβολή των καλλιτεχνών της Walt Disney Animation Studios και Pixar Animation Studios.
Η ανακοίνωση αποτελεί σημάδι ότι η Disney εκτιμά ότι η οικονομία ανακάμπτει. ότι σκέφτεται σταθερή ανάκαμψη βρίσκεται σε εξέλιξη από τη μεγάλη ύφεση ταξίδι που προήλθε από την παγκόσμια ύφεση. Τα στελέχη της Disney ύστερα από αρκετά χρόνια σχεδιασμών, ενέκριναν εντέλει την κατασκευή του τον Ιανουάριο.
Παράλληλα η εταιρεία, σε συνεργασία με την SK Telecom θα διαθέσει από την άνοιξη του 2011 στη Νότιο Κορέα δύο από τα κανάλια της. Τα παιδιά και η οικογένειες στη Νότιο Κορέα θα μπορούν να βλέπουν τα κανάλια Disney Channel και Playhouse Disney Channel στα κορεάτικα.
Αναμένεται η έγκριση από τις ρυθμιστικές αρχές της Κορέας. Στην SK Telecom θα ανήκει το 51% της επιχείρησης και στην Disney το υπόλοιπο 49%. Τα κανάλια θα μεταδίδονται σε τηλεοράσεις συνδεδεμένες με το διαδίκτυο και καλωδιακές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου